Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

Selyebi Támogatás

Hatalmas összefogások révén, 3 busznyi adománnyal jutottunk le Selyebre (előzmények a korábbi bejegyzésben). Összehangolt szervezésben minden szív együtt dobogott a közös cél érdekében: ellátni nagyjából 300 főt adománnyal.

A falu minden fontos helyszíne néhány háznyi távolságra van egymástól, így gyakorlatilag több helyszínen tudtunk lenni szinte egyszerre. Kedves fogadtatásban volt részünk és a lakosokkal együtt nagyon gyorsan kipakoltuk a lakásfelszereléseket elsőként Mariannék buszából. Ezután az 54 családnak összeállított higiéniai és élelmiszer csomagok jöttek; élőláncot alkotva a TündérPakk buszból egészen fel a kis házba. A falu iskolai életét nem szerettük volna megzavarni, így küldtünk a közel 80 diáknak kulacsot, mely még az Élni Akarunk Alapítvány decemberi felajánlásából megmaradt.

A falu Óvodája is nagy szeretettel fogadott bennünket. Vittünk rengeteg játékot adományaitokból is, valamint bevásároltunk játékbabákat, kisautót, babakocsit, labdákat. A tornateremben most a szülinapos Mariann ajándékozott… ❤ A Jóga Móka rendszer – Csíki Mariann csodás dalát együtt jógáztuk el, hogy mindenki átvegye az érzést, miszerint „A világOMban minden rendben van… „

Néhány perccel később érkezett is a FOXPOST szállítmány, ami 68 zsák ruhát és kis bicikliket, lakásfelszerelést jelentett. Óriási segítség ez a családoknak, hiszen előfordul, hogy nincs ruha egy gyermeknek, ezért nem tud elindulni otthonról.

A 11 gyermekes család néhány gyermeke betegség miatt épp otthon tartózkodott, találkoztunk velük. A családnak minden segítség elkél, a körülmények szavakba nem önthetőek.

Sajnos az 5 órás út miatt az ott tartózkodásunk nem tudott hosszabbra nyúlni, de megnyugodva jöttünk el, hogy minden tőlünk telhetőt megtettünk. A jövőben minden megoldásra nyitottak vagyunk, hogy juttassuk el adományainkat a falu lakóinak, így kérjük, ha van rá felajánlásotok, keressetek minket. Köszönjük mindenkinek, hogy megvalósulhatott ez a fantasztikus kezdeményezés! ❤

Oszd meg, hogy másoknak is segíteni tudjunk: