Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

FOXPOST támogatás

Örömmel tájékoztatunk benneteket, hogy idén negyedik éve ismét csatlakozott jótékonysági tanévkezdési projektünkhöz a FOXPOST, ezzel megkönnyítve, hogy vidéki településekről is könnyen támogassátok munkánkat. ❤

Az 𝙖𝙪𝙜𝙪𝙨𝙯𝙩𝙪𝙨 𝟭 – 𝙖𝙪𝙜𝙪𝙨𝙯𝙩𝙪𝙨 𝟮𝟯. közötti időszakban küldhetitek a feleslegessé vált, de még jó minőségű; vagy akár a sosem használt iskolai felszereléseket. Iskolatáska, tolltartó, tornazsák, füzet, ceruza, toll, radír, vízfesték…. minden jól jön.

𝙀𝙗𝙗𝙚𝙣 𝙖𝙯 𝙞𝙙𝙤̋𝙨𝙯𝙖𝙠𝙗𝙖𝙣 𝙖𝙯 𝙚𝙜𝙚́𝙨𝙯 𝙤𝙧𝙨𝙯𝙖́𝙜𝙗𝙖𝙣, 𝙢𝙞𝙣𝙙𝙚𝙣 𝙁𝙊𝙓𝙋𝙊𝙎𝙏 𝙘𝙨𝙤𝙢𝙖𝙜𝙖𝙪𝙩𝙤𝙢𝙖𝙩𝙖́𝙣𝙖́𝙡 𝙙𝙞́𝙟𝙢𝙚𝙣𝙩𝙚𝙨𝙚𝙣 𝙖𝙙𝙝𝙖𝙩𝙩𝙤𝙠 𝙛𝙚𝙡 𝙘𝙨𝙤𝙢𝙖𝙜𝙤𝙩 𝙖 𝙏𝙪̈𝙣𝙙𝙚́𝙧𝙥𝙖𝙠𝙠 𝘼𝙡𝙖𝙥𝙞́𝙩𝙫𝙖́𝙣𝙮𝙣𝙖𝙠!

Nincs más teendőtök, mint:

📌Becsomagolni az adományt papírba, kartondobozba vagy olyan nejlonba, ami nem tud szétszakadni, és lehet rá írni, ragasztani.

A csomag ne legyen nagyobb, mint 37,5 cm x 36 cm x 61 cm.

📌FONTOS, hogy jól láthatóan írd rá a csomagra, hogy „ADOMÁNY”!!

📌Sétálj el egy FOXPOST csomagautomatához bárhol az országban (automaták listája ITT elérhető) és a főmenübe belépve válaszd az „adományrekesz nyitása” gombot.

📌Ezután kinyílik egy rekesz, amibe be kell helyezni a csomago(ka)t, becsukni az ajtót és kész is van. 🙂

Minden kisgyerekes család számára megterhelő időszak az iskolakezdés, most a Ti közreműködésetekkel jónéhány családnak a válláról tudjuk levenni az ezzel járó terheket.

Megköszönjük, ha egy megosztással segítitek munkánkat, minél több városba eljusson a hír!

Hálásan köszönjük! 🥰

Oszd meg, hogy másoknak is segíteni tudjunk: