Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

Daganatos hölgy segítése

Kedves Tündérek!

Alapítványunk már régóta segít egy daganatos beteg hölgynek, de most nagyobb segítségre lenne szüksége! Alább olvashatjátok a levelét! Jönnek az ünnepek,kérjük aki tud segíteni tegye meg! Köszönjük!

Először is elnézést kérek a zavarásért, és szégyellem a helyzetet, de már nincs kihez fordulnom.

A volt főnökömmel beszéltem, de munkát most nem tud adni, így most nagy bajban vagyok az albérlettel, már nem tudom kifizetni, ráadásul a 27000 Ft-ból hat hónapon keresztül tiltanak 33% ot mert tavaly állítólag jogtalanul vettem föl 45000 Ft -ot amit ugye egy összegben nem tudok kifizetni ezért van a tiltás.

Felkerestem A jegyzőt a kerületben, de a választásokig már semmit nem tehetnek értem, ráadásul számlaszámot kellett váltanom, és a jéghegy csúcsa az, hogy itt vár rám az újabb felülvizsgálat (májusban voltam) az állapotrosszabbodás miatt, sok orvosi vizsgálatot jegyeztek elő, de azt az utcáról nem tudom végigcsinálni, a felülvizsgálat pedig Januárban lesz.

Segítettek nekem abban hogy ne Haljak éhen, de így is mindent megfelezek, és vannak olyan napok is amikor egyáltalán nem eszek, és nemcsak azért mert a betegségemből kifolyólag nem tudok, hanem mert nincs mit.

Próbálok a Rezsivel is spórolni, csak este gyújtok villanyt, egy héten csak egyszer mosok, most hűvösebb van bevettem két pulóvert nem fűtök.

Kérlek szépen segítsetek nekem abban ha tudtok, hogy legalább ezt a hónapot, mármint az október még kibírjam itt, mert az orvosi vizsgálatok is a kerületben vannak. Meg igazság szerint már megszoktam Itt.

Millió állásinterjút próbáltam, körülbelül 300 önéletrajzot küldtem el, háromra válaszoltak, voltak alkalmi munkák abból úgy, ahogy tengődtem, de most már azok sincsenek, csináltam egy próba munkát az edigitalnak, de nem engem választottak a 20 pályázó közül, és azon kívül, hogy megköszönték, hogy megcsináltam és rászántam az időt, egy forintot sem kaptam érte.

Egyszerűen nem tudom, hogy most mihez kezdjek segítettek a Barátok, de az ő határaik is végesek, sokan családosok, sokaknak unokái vannak már.

Kérlek szépen segítsetek már valamennyivel, ha nem is megy 1 hónap ami 50000 Ft, hogy talpon maradhassak, hogy ne keljen feladnom, hadd járjam végig az orvosi vizsgálatokat, és hadd jussak el Januárban a bizottság elé.

Nagyon szépen köszönöm hogy egyáltalán végigolvastad.

Köszönjük ha megosztod, vagy támogatod a hölgyet!
Az alábbi módokon tudod megtenni.
Bankkártyával:
http://tunderpakk.hu/adomanyozoknak/
Utalással:
TündérPakk Alapítvány
Magnet Bank Zrt.
16200120-18541478-00000000
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Közleményben kérjük feltüntetni:Daganatos beteg hölgy

Oszd meg, hogy másoknak is segíteni tudjunk: