Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

6 évesek lettünk

6 évesek lettünk! ✌
Minden évben a TündérPakk Alapítvány szülinapján azt érzem, hogy valami fordulóponthoz érek éppen és ez az idén sincs másképp.
Nagyjából 1 hónap múlva el kell búcsúznom a kisbusztól, amivel szállítok és fogalmam sincs mi lesz azután, de teszem a dolgom 0-24 órában. Csomagért megyek címről-címre, adományt viszek országszerte, ahogy leteszem egyik hívást, csöng a másik; sokszor a lányaim is csak mobillal a fülemen látnak. (◔◡◔)
Mikor véget ér más ember munkaideje, megyek a gyerekekkel a megmaradt kenyérért és péksütiért, hogy szétosszuk átmeneti otthonokba vagy hajléktalan szállón.
é é á ❀ és úgy érzem nincs tovább, ha bántanak, hogy milyen adományt hozok (chips gyereknek) vagy miért nem cipelem fel a mosógépet az emeletre, miért támogatom őt, a másikat pedig miért nem.
Aztán jönnek a kedves baráti szavak, melyek é ő , szeretetet sugároznak felém és megtöltenek ismét annyi lendülettel, hogy rendületlenül menjek tovább.
Idén először ki is engedtem a kezem közül az irányítást, mikor lebetegedtem. Bámulatos volt az az összefogás az ügyünkért, aztán pedig szívszorítóan megható, mikor belegondoltam, hogy mindez ÉRTEM történik.
Így a 6. születésnapon mást nem is kívánok magunknak, mint, hogy folytatni tudjam legalább az eddigi megszokott színvonalon a munkámat – ha nem jobban és hatékonyabban – valamint, hogy ░t░ö░r░t░é░n░j░e░n░ ░e░g░y░ ░c░s░o░d░a░ és minél hamarabb legyen egy saját kisbuszom újból!
Útravalóul egy számomra kedves idézetet fogadjatok szeretettel:
„Mostantól Tudod mit gyűjts? Jó embereket. Magad mellé. Magad köré. Akik bíznak benned és akikben te is bízol. Akik jók veled. Akik őszinték. Akiknek fontos vagy! Akiknek első vagy!!!! És akik bármi történik is az életedben, kitartanak melletted. Mert szeretnek. Mert hisznek benned. És mert tudják milyen vagy…”
részlet: Ízek, imák, szerelmek c. film
 Online adományozás: http://tunderpakk.hu/adomanyozoknak/
 Utaláshoz információk:⬇️
TündérPakk Közhasznú Alapítvány
Magnet Bank Zrt. 16200120-18541478-00000000
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Közleményben kérjük feltüntetni: Születésnap
Oszd meg, hogy másoknak is segíteni tudjunk: