Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

𝙢𝙚𝙣𝙨𝙩𝙧𝙪𝙖́𝙘𝙞𝙤́𝙨 𝙨𝙯𝙚𝙜𝙚́𝙣𝙮𝙨𝙚́𝙜 𝙚𝙡𝙡𝙚𝙣𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙟𝙚𝙠𝙩

📣⚠️Ha tinédzser korú fiatalok között dolgozol vagy kiskamasz korú gyermeket nevelsz, akkor most hozzád szólunk❗️

2022-ben indítottuk el 𝙢𝙚𝙣𝙨𝙩𝙧𝙪𝙖́𝙘𝙞𝙤́𝙨 𝙨𝙯𝙚𝙜𝙚́𝙣𝙮𝙨𝙚́𝙜 𝙚𝙡𝙡𝙚𝙣𝙞 𝙥𝙧𝙤𝙟𝙚𝙠𝙩ünket, felismerve, hogy a fővárosban és vidéken egyaránt sok nő intim betétek és tamponok hiánya miatt szenved. A kamaszlányok nem járnak iskolába ciklusuk idején, vagy ha mégis, akkor sem tudnak megfelelően koncentrálni, mivel rongyokat használnak betét helyett, ami kényelmetlen. A nehéz fizikai munkát végző felnőtt nők helyzete sem jobb, és a hajléktalan nők különösen nehéz helyzetben vannak, mivel ez a probléma fertőzésveszélyt is jelent.

Dr. Lajis Amália Tímea, az Uzsoki Kórház szülész-nőgyógyász szakorvosának szakmai támogatásával létrehoztuk a „𝙎𝙚𝙜𝙞́𝙩𝙨𝙚́𝙜, 𝙛𝙚𝙡𝙣𝙤̋𝙩𝙩𝙚𝙢” című információs anyagunkat. Ez közérthető nyelvezettel fogalmazza meg a legfontosabb tudnivalókat, hogy mindenki számára érthető legyen.

A jövő generációinak azt szeretnénk átadni, hogy ez a probléma mennyire jelen van, és hogy sokat tehetünk a megoldásáért. Ajánljuk kiadványunkat minden kamasszal foglalkozó szakember és kamaszt nevelő szülő figyelmébe, melyet nálunk lehet átvenni❣ Alapítványi támogatásokat szívesen fogadunk, az ajánlott támogatás 1500 Ft.

Kérjük, oszd meg a bejegyzést, hogy minél több emberhez eljusson ez az információ.

Köszönjük! 🤗