Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

Köszönő levél

Ma levelet kaptunk! Olvassátok szeretettel!

Kedves Tündérek, Kedves Timi!

Azért kerestelek meg nyáron, mert a legkisebbik gyermekem idén nagyon sokat nőtt, kikerült a 3/4 ruhatára és adományozni szerettem volna. Aztán beszélgetni kezdtünk, ekkor meséltem el, hogy nekem a nyár a rákkal való küzdelmemről szólt és hosszú hónapok óta nincs fizetésem, inkább én szorulok segítségre.
Nővérként alig-táppénzből élünk Ez a segítség még azon a héten megérkezett! Ami az utolsó pillanat volt valóban, mert azt sem tudtam már mit főzzek. Kaptam tőletek élelmiszert, tisztító- és tisztálkodó szereket.
Elmondani nem tudom mit éreztem. ❤️Talán leginkább azt, hogy eljött számomra a KARÁCSONY-augusztusban! Egész hónapban kitartott az étel, okosan főztem, sosem voltunk éhesek.
Aztán elromlott a hűtőm, a mosógépem, a mikróról nem is beszélek és az évek óta lyukas ágyamtól is végre meg tudtam szabadulni. Hiszen jöttek a felajánlások és nem felejtettél/ felejtettetek el! ❤️
Szeptember második felét írjuk és megint kaptunk élelmiszert, amit hálásan köszönünk! ❤️

Szeretném elmondani, hogy kevés olyan szervezet van , ami ennyire hiteles, ahol az esti telefonomra is van idő egy elsős kis Katica-bogár mellett, és akkor is megoldásra kerül a szállítás, ha nincs férfi segítség! Tényleg minden követ megmozgattok, hogy a bajba jutottakon mielőbb segítsetek. Ezt csak fantasztikus hivatástudattal lehet csak! ❤️
Az áldozatos munkátokért pedig nem jár fizettség, pedig hát el lehet képzelni, ti sem dúskáltok a javakban…
Ezért mindenképpen ki szerettem volna fejezni köszönetemet és hálámat! ❤️
Nem gondoltam volna, hogy adományozóból ilyen könnyen lehet rászorulóvá válni. Mindkét pólust a szeretet és az elfogadás vezérel!
ÍGY HÁT KITARTÁST KÍVÁNOK ÁLDOZATOS MUNKÁTOKHOZ és MÉGEGYSZER NAGYON KÖSZÖNÖM/KÖSZÖNJÜK! ❤️❤️❤️

Szeretettel:szh

Oszd meg, hogy másoknak is segíteni tudjunk: