Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

Kalandozásunk Novajidrányban

A járvány kapcsán ismerkedtünk meg a novajidrányi a Kölcsey Ferenc Általános Iskola igazgatónőjével – Takács Eszterrel -, aki nagyon szívén viseli diákjainak helyzetét, és a digitális oktatáshoz szükséges laptop kéréssel keresett meg bennünket korábban.

Az iskolában halmozottan hátrányos helyzetű diákok tanulnak. A laptop adomány után sem szakadt meg a kapcsolatunk vele, és bár utazni nem tudtunk, de szervezetünk az elmúlt két hónapban újabb digitális eszközökkel segített, illetve házhozszállítással összekötöttük Őt felajánlókkal, akik így több családnak is küldtek élelmiszercsomagot.

Az Önkéntes Központ Alapítvány pályázatán nyert összegnek köszönhetően most lehetőségünk nyílt az iskola minden diákjának és családjaiknak vinni valamit.

Több napos szervezkedés után 42 családot tudtunk tartós élelmiszerrel ellátni. Ez 79 felnőttnek és 118 gyermeknek jelent közel egy havi ellátmányt.

Utunk során akadály gördült elénk, mert már majdnem a cél előtt voltunk, mikor defektet kaptunk. Közel másfél órás késéssel érkeztünk a helyszínre, ahol a családok időpontra voltak beosztva, de így már szinte mindenki teljes fegyelemmel követte a történéseket. A késedelem miatt kárpótoltuk őket, hiszen az élelmiszer osztás során mindenki jól megpakolt szatyrokkal elégedetten távozott. Nemcsak a megbeszélt élelmiszert vittük, hanem kedveskedtünk az összes gyermeknek játékkal és könyvekkel. Az iskolában osztottuk ki azt a válogatott, jó minőségű, több zsáknyi ruhaneműt és cipőt, amikre szükségük lehet.

Biztosítottunk még pelenkát, bébiételt is adományaitokból, valamint szájmaszkot, gumikesztyűt is kaptak az AcerShop.hu és Szájmaszkabc.hu együttműködésével, valamint a Mercator Medical Kft. jóvoltából.

Az extra 2 órás autó probléma miatt fáradtan, de boldogan tettünk eleget az iskola ebéd meghívásának: abból a tojáslevesből és borsostokányból ma is repetáznánk. 🙂

Köszönjük a lehetőséget Silicon Laboratories Magyarországnak és Önkéntes Központ Alapítványnak, valamint a sok felajánló hozzájárulását. Külön köszönet Novajidránynak a vendégszeretetért és Takács Eszter odaadó munkájáért!

Nekünk és családjainknak minden kicsi számít!
⬇️⬇️⬇️⬇️
Támogatnál minket?
Bankkártyádat használnád? 
http://tunderpakk.hu/adomanyozoknak/
TündérPakk Közhasznú Alapítvány
Magnet Bank Zrt.
16200120-18541478-00000000
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Közleményben kérjük feltüntetni: Alapítvány támogatás
#tehetszérte #beszállszabenzinbe #szorgostündérek #TündérPakk #adomány #támogatás #segítség #alapitvány #tunderpakk

 

Oszd meg, hogy másoknak is segíteni tudjunk: