Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

Budapesti nagymama

Kedves Tündérek! ‍♂️

Hajléktalanság elől,menekítettünk ki egy 68 éves nagymamát, segítettünk albérletbe jutni neki, egy kis élelmiszer csomagot vittünk neki.

Alapítványunk látókörébe került egy nagymama, akit meggyepált az élet. Több, mint 30 éven át tartó házasságában a családon belüli erőszak minden formáját el kellett viselnie; 2 fiút szült. Az egyik fia ahogy nagykorú lett elhagyta a családot, s vissza sem nézett. Kisebbik fia folytatta apja italozó életmódját, autóbaleset áldozata lett 10 évvel ezelőtt. Halála előtt eladta a családi házat, melyből édesanyja nem részesült…. utcára került.
Szó szerint hajléktalan lett, s elindult a lejtőn. 5 év utcai élet után találkozott egy férfivel, aki maga mellé vette az albérletébe, és elkezdődhetett egy emberhez méltó élet. … ami sajnos a múlt szombaton véget ért.
Éva kórházba került. Agyrázkódással. Jelenleg is ott kezelik. És itt jön a legnagyobb probléma: nincs hova hazamennie. Tegnap este maradék holmiját ( 5 zacskó ruha, 1 zacskó cipő), elhoztuk. Úgy néz ki lesz a egy kiadó szoba, amit a nyugdíjából finanszírozni tud.

Köszönjük a felajánlást!

 

Oszd meg, hogy másoknak is segíteni tudjunk: