Kövess minket

NYITVATARTÁS

1148. BP. Nagy Lajos Király útja 72.
Kedden 9-12 ig,
Csütörtökön 12-16 ig

HÍVJ

+36/70/884-7302
+36/70/605-7302

ÍRJ NEKÜNK

info@tunderpakk.hu

Arnót S.O.S. Segítség!

Kedves Tündérek! ‍♀️ ‍♂️
Miskolci Önkéntesünk Bús Bernasconi  Katalin Arnóton járt,sürgős segítség kellet egy családnak! Olvassátok a történetét!
„Szombat esti játék közben csörög a telefon,baj van.
Gyerekek (a legnagyobb örömükre) leadva bandázni a szomszédba,irány a raktár.
Útközben meséli a gyámügyes barátnőm a család történetét.
Pénteken érkezett közénk egy gyönyörű kislány,Bella ❤️
De sajnos az anyukáján kívül semmije nincs.Hogy lehet ez,kérdezem…?? Hat azért volt 9 hónapja!!!!
Bella édesapja 24 évesen,hétfőn szívelégtelenségben meghalt.Bella édesanyja a nyolcadik hónapban volt,beindult a szülés nála péntek reggel.Gyönyörű kislánynak adott életet.
A roma szokásokhoz híven a fiú családjánál laktak,oda érkezett volna haza Bella.De a fiú szülei megtagadták hétfő után Bellát (mint pocaklakót) és Bella édesanyját is.A gyámügy intézkedett és előkészítették a papírokat hogy Bella bizony nem fog hazamenni az édesanyjával mert nincs hova,és egy pelenkája sincs…..
Sikerült Bella anyai nagyszüleinél egy szobát kapniuk,igaz nincs kifestve,nincs semmi babás benne de rendezett és tiszta.Andor és Mária lesznek Bella gyámjai,így holnap reggel a gyámügyes hölgynek kötelező vizitre kell kimennie a nagyszülőkhöz hogy délután oda érkezhet-e haza Bella.
Összeszedtük amit csak találtunk a raktárban és rohantunk vele Arnótra.Andort már régebbről ismerem,tisztességes dolgos ember.
Amit a képeken látni azt 2 kocsival a vak sötétben,tejföl ködben botorkálva vittük a világ végére,de olyan boldog vagyok hogy ide bizony az én és a ti segítségetekkel jöhet haza holnap Bella.”
Köszönjük nektek,hogy támogatjátok Alapítványunkat! 🙂

 

Oszd meg, hogy másoknak is segíteni tudjunk: