Sajnálatos mulasztás miatt az idén nem kaphatjuk meg az Adó 1%!
Kérünk Adód 1%-ának felajánlásáról, semmiképp ne feledkezz meg rendelkezni,
mi a támogatásra társszervezetünket a

A TündérPakk Alapítvány non-profit szervezet, azonban működésünkhöz szükségünk van anyagi felajánlásodra, hogy raktárat béreljünk, tartós
élelmiszert és tisztító szereket vásároljunk vagy csomagszállítási díjat fizessünk, mert ezek nélkül nem tudunk megfelelő segítséget nyújtani a krízishelyzetben lévő családok számára.

2,500 Ft adománnyal egy főnek tudunk tartós élelmiszer-csomagot összeállítani
5,000 Ft adománnyal egy kis családnak lesz élelme
10,000 Ft adomány pedig egy négyfős család élelmezéséhez járul hozzá jelentősen.

Felajánlásodat az alábbi módokon tudod eljuttatni Hozzánk:  

 – Online adományozás – Átutalás
   Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz online felületünkön adományozni, az átutalás a legegyszerűbb megoldás arra, hogy pénzbeli adományod eljuttasd segélyszervezetünknek, az ehhez szükséges adatokat itt találod:
 
Számlatulajdonos neve: TündérPakk Alapítvány

Számlavezető pénzintézet neve: MagNet Bank Zrt.
Számlaszám: 16200120-18541478-00000000 

Külföldről történő utaláshoz az alábbi adatokra lesz szükséged:
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB

Amennyiben jogi személyként (kft, bt, kkt, ev, zrt) szeretnél adományozni egy konkrét célra, arra kérünk írj nekünk utalás előtt az info@tunderpakk.hu címre, hogy a megfelelő adminisztrációt elkészíthessük az adomány fogadásához, így lehetőség van az adóalapod csökkentésére.
Magánszemélyként történő adományozás esetén is mindenkinek elkészítjük az Adományozási Szerződését, melyet tárgyévet követő év január 20-ig kiállítunk és elküldünk, ha jelzed nekünk igényedet az info@tunderpakk.hu címre küldött üzenetben. Kérjük, hogy üzenetedben tüntesd fel tranzakciód részleteit.
Tárgyi felajánlásod személyesen  Budapest XIV.kerületben illetve Erdőkertesen tudjuk fogadni, azonban ha csomagot szeretnél küldeni számunkra, arra is van lehetőség, részletekért kérlek írj Nekünk emailt az info@tunderpakk.hu címre vagy a Facebook Messenger-en keresztül.