Kedves Tündérek! 🧚‍♀️🧚‍♀️

Hogy is van az a változat, hogy „Kis lépés ez az emberiségnek, de óriás lépés nekünk”?! 😊

Annyira büszkék vagyunk arra, hogy létrejött az első távolsági kapcsolat, amelyben Miskolcról kaptunk egy laptop felajánlást egy nagyon szimpatikus hölgytől, aki kérte anonimitását megőrizni. Közben ezzel egyidőben megkeresett Bennünket Takács Eszter, a Novajidrányi Kölcsey Ferenc Általános Iskola igazgatója, miszerint 5 családnak szeretne laptopot szerezni.

Ők halmozottan hátrányos helyzetű gyermekeket oktatnak, és nagyon sok tanuló nem tud bekapcsolódni az oktatásba megfelelő digitális eszköz hiányában, így papíralapú oktatásban részesülnek, amit tanáraik heti rendszerességgel állítanak össze számukra.

Megbeszéltük mindkét féllel, hogy ne Budapestre legyen eljuttatva a laptop, hanem egy nagyon ügyes, szorgalmas kis tanuló kapja meg. Rettenetesen nehéz volt az 5 család közül választani, hogy ki kapja meg, így csak reménykedni tudunk, hogy lesz még 4 felajánlás, hogy a többiek is felzárkózhassanak.

A Felajánlónk kis édességgel is kedveskedett a csomagban, ami a mi szívünket is megmelengette. <3 Nagyon köszönjük!

Kérjük, ha tehetitek, küldjetek még digitális eszközt vagy egyeztessünk, hova kértek vidékre!

 

Nekünk és családjainknak minden kicsi számít!
⬇️⬇️⬇️⬇️
Támogatnál minket?
Bankkártyádat használnád? 💳

https://tunderpakk.hu/adomanyozoknak/
TündérPakk Közhasznú Alapítvány
Magnet Bank Zrt.
16200120-18541478-00000000
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Közleményben kérjük feltüntetni: Alapítvány támogatás

#tehetszérte #beszállszabenzinbe #szorgostündérek #TündérPakk #adomány #segíts #tünderpakk #maradjotthon #segítség #felajánlás