🧚‍♀️ Kedves Tündérek!🧚‍♀️

Már több éve jó viszonyt ápolunk a zuglói Mazsola Bölcsődével, nem mellesleg Tündér Timink kislánya is ide járt. 🙂 Most Timi bájos segédjének kislánya is ezt a bölcsit választotta, így volt lehetőségünk egy szuper kezdeményezés támogatásához. Gaál Ilona igazgatónő régóta dédelgetett álma volt, hogy legyen egy szekrény, ahova a családok a feleslegessé vált, ámbár jó állapotban lévő gyerekruhákat, játékokat, könyveket bevihetik és más onnan diszkréten el tudja venni, ha épp nem telik rá vagy nagyon régóta kereste a gyermekének már.
Ez teljesen beleillik a mi szemléletünkbe is, úgyhogy amint egyik nap ezt egy rövid beszélgetésből megtudtuk, pár napra rá, már meg is szerveztük egy XI. kerületi felajánlónk által, hogy a szekrény megérkezzen leendő helyére. Sajnos a járvány közbeszólt, hogy hamar feltölthessük, de így legalább volt idő a szépítgetésére és egy mesés Varázsszekrény született! <3

Az adományaitokból hamar telepakoltuk; került bele pelenka, bölcsiseknek való játék, ruha, kifestő is. Még azon frissiben egy 16. kerületi családtól újra fordultunk vissza egy szatyornyi kis könyvvel. Fantasztikus ötlet, gyönyörű kivitelezés és mindenkit csak biztatni tudunk a használatára a táblán szereplő szöveget idézve: “Ha veszel, megtelik a kezed, ha adsz, megtelik a szíved.” Köszönjük, hogy részesei lehettünk!  Köszönjük! ❤️ Együtt könnyebb!

Nekünk és családjainknak minden kicsi számít!
⬇️⬇️⬇️⬇️
Támogatnál minket?
Bankkártyádat használnád? 💳
http://tunderpakk.hu/adomanyozoknak/
TündérPakk Közhasznú Alapítvány
Magnet Bank Zrt.
16200120-18541478-00000000
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Közleményben kérjük feltüntetni: Alapítvány támogatás

#tehetszérte #beszállszabenzinbe #szorgostündérek #TündérPakk #adomány #támogatás #segítség #alapitvány #tunderpakk