🧚‍♀️Kedves Tündérek!🧚‍♀️

Elképesztően cuki és megható történt velünk, ami reméljük a Ti arcotokra is mosolyt fog csalni. Történt ugyanis, hogy a járvány alatt zuglói időseknek vittünk tartós élelmiszert, akiket nagyon féltettünk és hihetetlen hálásak és meglepettek voltak az adomány miatt.

Most úgy gondoltuk, hogy a Harimanok által kapott (Zölcsi Bölcsi néven találjátok őket) élelmiszernek jobb helye nem is lehetne náluk. Illetve többen hoztatok egy kis ezt-azt, úgyhogy tudtunk összeválogatni Nekik többfélét is. Volt a csomagban liszt, tej, olaj, cukor, rizs, tészta, lecsó, löncs, csoki, üdítő, májkrém, zacskós leves, pudingpor, kukorica konzerv, lekvár.

Újból megkerestük tehát a 8 kis kedves időst, hogy mit szólnának, ha másnap meglátogatnánk Őket. Természetesen örültek, bár egyikükkel picit hadaskodtunk, hogy tényleg nem akarjuk elhívni semmilyen kivizsgálásra, mi nem olyanok vagyunk. 😀 De miután tisztáztuk kilétünket, nevetgéltünk vele a telefonban. És másnap jött a meglepetés, mikor az egyik kis cuki nénink pityeregve hálálkodott és elővett 3 kockás jegyzettömböt, amit ajándékba nekünk szánt viszonzásul. <3 Jó egészséget kívánunk!

Köszönjük! ❤️ Együtt könnyebb!

Nekünk és családjainknak minden kicsi számít!

📌Online adományozás: http://tunderpakk.hu/adomanyozoknak/

📌 Amennyiben MagnetBank ügyfele vagy, ott egyszerűen csak pár klikk beállítással segíthetsz, és a legjobb benne, hogy a költség a bankot terheli:
https://www.magnetbank.hu/a-kozossegi-b…/a-segito-bankkartya

📌 Utaláshoz információk:
TündérPakk Közhasznú Alapítvány
Magnet Bank Zrt. 16200120-18541478-00000000
IBAN: HU18 1620 0120 1854 1478 0000 0000
SWIFT kód: HBWEHUHB
Közleményben kérjük feltüntetni: Alapítvány támogatás

#tehetszérte #beszállszabenzinbe #szorgostündérek #TündérPakk #adomány #segíts #tünderpakk