Családszervezetek II. Jótékonysági Vására 2017.12.03.
Alapítványunk második alkalommal vett rész a vásáron,ahol több mint 2 millió forint gyűlt össze a Melletted a helyem Alapítvány részére.
További képek  itt

FEM3 Café 2017.12.06.

Az ünnepek közeledtével szerencsére egyre többen próbálják szebbé tenni a rászoruló családok karácsonyát. Sevcsik Anna, a TündérPakk Alapítvány alapító tagja volt a FEM3 Café vendége, aki az adakozásról és annak szabályairól beszélt.

“Az ötéves nagylányommal végigkísértük az adománycsomagunk útját”  2017.10.04.

” A KSH adatai szerint Magyarországon a 7 év alatti gyermekek 42,2 százaléka él szegénységben. A Budapest Intézet felmérése alapján 130 ezer gyereknek kell szembenéznie az állandó nélkülözéssel, és közülük nagyjából 50 ezer rendszeresen éhezik – ezek a szívszorító adatok tavalyiak, de a helyzet aligha változott azóta. Három kisgyerek édesanyjaként sokszor gondolkodom azon, vajon hogy tudnék én segíteni. Miként lehetne elérni tartós javulást? Hogyan is változtathatnék aprócska porszemként ezen a hatalmas, rosszul működő gépezeten? Mert az nem létezhet, hogy ma Magyarországon, néhány kilométerre a mi megterített étkezőasztalunktól rendszeresen vacsora nélkül fekszenek le gyerekek tucatjai!”

A teljes cikk megtekinthető a képre kattintva:                                                                                                             

 Szívbemarkoló helyen járt a mi Télapónk    2017.12.06.

“Budapest VI. kerületi Kmety utcájának patinás épületében olyan csecsemők, illetve óvodáskorú gyerekek laknak, akiket valamiért kiemeltek családi fészkükből. Ennek legfőbb oka a nem megfelelő környezet. Nem ritka, hogy miután otthon rendeződött a helyzet, visszamehetnek szüleikhez, de sajnos számos példa van arra, hogy az otthonból nem haza, hanem nevelőszülőkhöz vezet az út.”

A teljes cikk megtekinthető a képre kattintva.

itt