Egy halmozottan sérült kisfiú, Imike családja kérte az érdiek segítségét, hogy lakhatási körülményeiken javítani tudjanak. A kisfiú édesanyja elmondta, hogy most leginkább az erős férfikezekre van szükségük, a ház körüli munkákban tudnak most leginkább támogatást nyújtani az emberek.

Imike az érdi Móra Ferenc Általános Iskolába van bejelentve, de máshol végzik fejlesztését, hiszen egy halmozottan sérült gyermekről van szó, aki kerekesszékkel közlekedik. Korábban a Móra egyik pedagógusa karolta fel a kisfiút és családját, ő egy konténerbérlés díját fizette ki, hogy a lomokat el tudják szállítani az udvarukból – tudtuk meg Sátori Boglárkától, a Móra Ferenc Általános Iskola igazgatójától.

A kisfiút és a családot 2017-ben a TündérPakk Alapítvány is felkarolta, ők korábban a Móra iskolában is segítettek a festésben, de egy Mikulás ünnepséget is szerveztek. Szomolányi Tímea, az alapítvány vezetője az ÉrdFM 101.3 riporterének nyilatkozott a segítségnyújtás lehetőségeiről, az interjút itt hallgathatják meg.

Imike édesanyja, Éva az ÉrdFM 101.3 riporterének elmondta, hogy milyen körülmények között élnek és milyen összefogásra lenne szükségük.Akik segíteni szeretnének, a linkre kattintva, az Érdi Imike facebook csoportban vehetik fel a kapcsolatot a családdal.

Foorás:http://erdmost.hu/cikk/az-erdiek-osszefogasara-van-szukseg